Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Opmerkelijke verklaring over explosieve stijging bezoekers

Openluchtzwembad De Hangmat in Rheden heeft een verdubbeling! van het aantal bezoekers ten opzichte van vorig jaar, 60.000 bezoekers passeerden tot nu toe de kassa. Volgens eigen zeggen profiteert het zwembad van het feit dat in veel omringende plaatsen openluchtzwembaden de laatste jaren zijn gesloten.

De bezoekers komen uit de hele omgeving en ook uit Arnhem, terwijl de gemeente zelf over openluchtzwembad Klarenbeek beschikt. Nu wordt er gesuggereerd dat de explosieve groei van bezoekers ook te maken heeft met het algeheel rookverbod in Klarenbeek, zie berichten hieronder.

Bij De Hangmat is het nog niet zover dat ze een algeheel rookverbod invoeren, men wil wel op termijn vaste rookplekken creëren. Het blijft desondanks wel opmerkelijk dat de bezoekersaantallen zo explosief zijn gestegen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.