Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Oplossing in de maak voor noodlijdende De Marke

Het noodlijdende en relatief nieuwe zwembad De Marke krijgt op korte termijn een interim-bestuur. In goed overleg tussen het huidige bestuur van het zwembad en de gemeente worden de taken op korte termijn overgedragen. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hattem gaat aankomende week de toekomstplannen voor zwembad De Marke presenteren tijdens een openbare raadsvergadering.

Het college presenteert dan een duurzame oplossing voor het noodlijdende zwembad. De raad kan daarna aangeven hoe zij aankijkt tegen de plannen van het college. Het zwembad is al jaren een hoofdpijndossier van de gemeente Hattem. De afgelopen jaren zijn de financiële tekorten flink opgelopen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.