Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Oplevering Geusseltbad vertraagd

De oplevering van het Geusseltbad in Maastricht levert vertraging op. De Raad van Arbitrage voor de Bouw oordeelde dat het zwembad conform het bouwcontract moet worden afgebouwd. De houten spanten waren volgens de gemeente niet goed afgedekt en hebben daardoor uitgezet. Daarbij werden de muren iets uit het lood gedrukt. Volgens het bestek moeten daar tegels tegen aan, maar die komen nu schuin te hangen, aldus een woordvoerder van de gemeente Maastricht. Als gevolg van het kort geding tussen gemeente Maastricht en bouwbedrijf over een constructiefout, is casino online achttien weken extra bouwtijd nodig. Of het zwembad dit jaar nog open gaat is hoogst onzeker. Maastricht en het bouwbedrijf dat de aanbesteding won van wat het duurzaamste zwembad van Nederland moet worden, botsten over buitengevels van de accommodatie die uit het lood bleken te staan. Opdrachtgever Maastricht ging niet akkoord met de oplossing die de bouwfirma aandroeg: een deel van de gevelbeplating opnieuw laten maken. Dat zou 250.000 euro kosten. De gemeente bracht in dat de aannemer de fout maakte en daarom ook moet oplossen. Dat kost bijna 900.000 euro en vergt drieëneenhalve maand bouwtijd extra.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.