Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Ophangsystemen zwembaden Breda corrosie bestendig

Na onderzoek is gebleken dat alle openbare zwembaden van Breda corrosie bestendig zijn. De ophangconstructies van de systeemplafonds, geluidsboxen en verlichting bevatten geen onveilige roestvrije stalen bevestigingsmaterialen meer.

Sinds 1 januari 2017 zijn alle binnenzwembaden in Nederland verplicht te controleren en te zorgen dat er geen gevaarlijk roestvrij staal aanwezig is in de bevestigingsmaterialen.

Van de tien openbare overdekte zwembaden moest er alleen bij De Wisselaar een aanpassing worden gedaan aan de dakconstructie vanwege roestvorming.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.