Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Openluchtzwembaden slachtoffer van eigen succes?

Zoals we weten hebben alle openluchtzwembaden afgelopen jaar allemaal een topzomer gedraaid. Records na records sneuvelden en het betekende ook een positieve impuls voor de financiele huishouding van de baden.

Maar het kent inmiddels ook zijn keerzijde, er komen signalen binnen dat verschillende gemeenten de positieve ontwikkelingen aangrijpen om te korten op de subsidie of de subsidie zelfs helemaal te schrappen.

En dat zou een slechte zaak zijn omdat deze subsidies vooral gebruikt worden voor onderhoud en renovatie. Veel openluchtzwembaden werken met vrijwilligers en die worden door deze maatregelen ook niet echt gemotiveerd.

Dus worden gemeenten opgeroepen door de exploitanten om de subsidies in stand te houden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.