Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Openluchtzwembaden kunnen de borst nat maken

Na al een aantal zomerse dagen te hebben gehad, gaat het in het weekend helemaal los. Volgens de weersvoorspellingen wordt het tropisch warm en het blijft droog met een matige wind uit het oosten.

Als de weergoden meewerken kan het zaterdag de eerste echte tropische dag van het jaar worden. Vooral in het zuiden in Brabant en Limburg kunnen de temperaturen boven de 30 graden gaan oplopen.

Maar in de andere provincies zal het kwik ook oplopen tussen de 25 tot 30 graden. Er zal geen hittegolf komen want dan moet het 5 dagen achter elkaar 25 graden of hoger zijn en 3 dagen boven de 30 graden.

Dus nu volop profiteren van het weer want je weet het nooit in Nederland…

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.