Welkom

splash3

Nieuws

Openluchtzwembaden draaien op volle toeren

Het zal niemand zijn ontgaan, het was tropisch warm en wat is er dan niet lekkerder dan een verfrissende duik in een zwembad. En Nederland heeft dat massaal gedaan. Topdrukte bij de zwembaden zorgde weer voor bezoekersrecords.

De wereldwijde klimaatverandering heeft zijn nadelen maar ook zijn voordelen. Overal in het land werd er lustig op los geplonsd en gelukkig zijn er nog voldoende openbare buitenzwembaden waar men terecht kan.

Ondanks alle bezuinigingen van de afgelopen jaren wordt inmiddels weer geïnvesteerd in de baden en dat is een goed teken. We leven in een dichtbevolkt land en dan is het prettig dat er op lokaal niveau plekken zijn waar je verkoeling kunt vinden.

Gelukkig hebben zich weinig of geen calamiteiten voorgedaan. Alleen moesten bepaalde baden in het oosten en zuiden van het land wel eerder sluiten vanwege dreigend onweer.

Voorlopig houden we dit weer en kan er dus nog volop worden geprofiteerd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl