Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Openluchtzwembad Electra is bijna energieneutraal

Besparen op het verbruik van gas en elektriciteit staat al jaren hoog in het vaandel bij openluchtzwembad Electra in Lauwerszijl.

In het verleden heeft het zwembad al geïnvesteerd in afdekkingen voor de bassins en in energiebesparende toepassingen aan de technische installaties.

Nu zijn er zonnepanelen op de daken van het zwembad geplaatst voor het opwekken van zonne-energie.

De zonnepanelen worden ingezet om het zwemwater te verwarmen en het opwekken van elektriciteit voor de technische installaties.

Door een bijdrage van 15.000 euro van de Rabobank is dit project mogelijk gemaakt.

Met deze nieuwe impuls is het zwembad goed op weg om compleet energieneutraal te worden en om een bijdrage te leveren aan het milieu door minder CO2 uit te stoten.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.