Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Openluchtzwembad Bosbad blijft zeker tot 2020 open

Het buitenzwembad van het Bosbad in Emmeloord blijft nog zeker open tot 2020. Een eventuele sluiting van het buitenbad van het Bosbad in Emmeloord is voorlopig van de baan. Het buitenzwembad blijft in elk geval nog tot 2020 open. Hierover zijn het college en de raad van de gemeente Noordoostpolder het eens geworden.

De directeur van het Bosbad wist de politiek ervan te overtuigen dat het zwembad niet noodlijdend is. De onderhoudskosten zijn met 60.000 euro voor de komende vijf jaar relatief laag. Afgelopen zomer trok het zwembad zelfs 1000 bezoekers meer dan in 2014.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.