Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Buitenbaden De Hooght sluiten, nieuwe openen

Na 46 jaar trouwe dienst sluiten de buitenbaden van zwembad De Hooght definitief om plaats te maken voor de nieuwe buitenbaden van Sportcentrum Papendrecht. De gemeente Papendrecht krijgt een splinternieuw sportcomplex.

In de plaats van zwembad De Hooght en sporthal De Donck komen een binnen- en buitenbad met casino online ligweide en een multifunctionele sporthal. De bouw van het sportcomplex is in de eindfase terecht gekomen. Het gebied om het sportcomplex wordt ook ontwikkeld, er komt een hotel, woningen en appartementen. Het ontwerp en de bouw is van Pellikaan BV uit Tilburg.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.