Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Openluchtbad kan weer 80 jaar mee

Het rijksmonument Openluchtbad in Zwolle is gerenoveerd en bijna klaar voor gebruik. Op dit moment worden de bassins gevuld met water, 50 kuub per uur. Het duurt een week voordat alle bassins gevuld zijn. Het Zwolse Openluchtzwembad is 80 jaar oud en heeft de status van rijksmonument. Het bad is de afgelopen tijd grondig gerenoveerd. Er is een heel nieuw waterzuiverings- en verwarmingssysteem geinstalleerd. De cementvloeren in de bassins zijn vernieuwd, en ook de kleedruimten en het sanitair zijn vernieuwd. Toch heeft het bad de sfeer behouden van 80 jaar geleden. Vanaf 22 juli, het begin van de zomervakantie, kan er weer volop worden gezwommen in het Zwolse Openluchtbad.

[raw_html_snippet id="video_openluchtbadzwolle"]

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.