Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Openlucht seizoen nadert langzaam zijn einde

Langzamerhand kan de balans opgemaakt worden over het afgelopen openlucht seizoen bij de zwembaden in Nederland. Een rondvraag bij een groot aantal baden door ZwemRekreatie geeft aan dat de zwembaden over het algemeen een heel goed seizoen hebben gedraaid.

De bezoekersaantallen zijn hoger dan het niveau van vorig jaar en op een aantal locaties zijn er zelfs records gevestigd. Een goede ontwikkeling in tijden dat er veel zwembaden op de nominatie staan om gesloten te worden. Traditioneel wordt het seizoen bij veel zwembaden afgesloten met het zogenaamde hondenplonsen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.