Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Opening nieuw zwembad Zwolle vervroegd

Zwembad De Vrolijkheid in Zwolle opent 20 oktober officieel haar deuren voor het publiek. Volgens de planning zou het nieuwe zwembad pas eind van dit jaar opgeleverd worden, maar door de voortvarende bouw kan het al voor de herfstvakantie in gebruik worden genomen. Tijdens een feestelijke open dag kan iedereen  alvast een kijkje komen nemen in het splinternieuwe zwembad. Aansluitend is het bad de gehele herfstvakantie open voor recreatief zwemmen, met diverse ‘spetterende’ activiteiten. Na de herfstvakantie starten de zwemlessen en de activiteiten voor alle doelgroepen en nemen de verenigingen hun intrek in zwembad De Vrolijkheid. Het nieuwe zwembad biedt zwemactiviteiten op maat voor alle doelgroepen en kent vele mogelijkheden: twee wedstrijdbaden (waarvan één met beweegbare bodem), een instructiebad (met beweegbare bodem), een recreatiebad met glijbaan, whirlpools, wildwaterkreek, klimmuur, een peuterbad, zonnebanken. Ook beschikt het zwembad over een basic fitness ruimte. Het nieuwe zwembad heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Er is een uitgebreid pakket aan duurzaamheidsmaatregelen op het gebied van energie- en waterbesparing, warmteopwekking en onderhoud. Dat maakt Zwembad De Vrolijkheid tot het meest duurzame zwembad van Nederland.

Het bad is duurzaam gebouwd en heeft de volgende voorzieningen:
■Een 8-baans wedstrijdbad van 25×21 meter;
■Een multifunctioneel 6-baans wedstrijdbad van 25×15,4 meter met beweegbare bodem;
■Twee duikplanken en een duikkuil van 3,8 meter diep;
■Een bad voor instructie- en doelgroepzwemmen van 20×10 meter met gedeeltelijk beweegbare bodem;
■Een recreatiebad van 365 vierkante meter in speelse vormen met onder andere een glijbaan, whirlpools, wildwater kreek en een klimmuur.
■Apart peuterbad van 100 m2.
■Zonnebanken
■Een basic fitness ruimte
Voor meer informatie: www.optisport.nl/vrolijkheid

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.