Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Openblijven of sluiten

Nadat vorig jaar een werkgroep van lokale professionals uit de branche aan de slag is gegaan met het uitvoeren van een onderzoek en een adviesbureau alles op een rijtje heeft gezet, bleven er na vier uitgewerkte scenario’s er twee over.

De conclusie is simpel, zwembad Het Wedde in Voorschoten blijft open of gaat dicht. De gemeenteraad gaat op 11 juli aanstaande een definitieve keuze maken.

De afgelopen jaren is er veel te doen geweest over het zwembad en was ook inzet van de laatst gehouden gemeenteraadsverkiezingen. De bevindingen staan te lezen in het rapport ‘Zwemmen in Voorschoten’.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.