Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Op zoek naar een oplossing

De gemeente Enschede heeft door een extern bureau een onderzoek laten uitvoeren naar de exploitatie van de zwembaden Aquadrome, Het Slag en De Brug. Eén van de punten die uit het onderzoek naar voren is gekomen, is de vraag, of het niet beter is om de zwembaden in de toekomst over te dragen aan een externe partij. De gemeente is op zoek naar een oplossing voor de financiële problemen bij de NV Enschedese Zwembaden. Zwembad exploitant Optisport is gevraagd om te berekenen wat de financiële gevolgen zijn voor de gemeente als dit bedrijf de NV Enschedese Zwembaden zou overnemen. Ook wil de gemeente nog laten uitzoeken hoe de recreatieve waarde en de marketing van de zwembaden kan worden verbeterd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.