Welkom

splash3

Nieuws

Op weg naar gezondere horeca in sportaccommodaties

In samenwerking met Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) hebben de gemeente Rotterdam en het Sportbedrijf Rotterdam het assortiment in de horeca van vier zwembaden aangepast.

De zwembaden hiervoor de officiële Team:Fit-certificaten ontvangen. Team:Fit is het landelijke initiatief van JOGG om de horeca in de sportaccommodaties gezonder te maken.

De zwembaden Afrikaanderplein en Overschie en Sportcentrum de Rozenburcht ontvingen het gouden certificaat, zwembad IJsselmonde ontving het zilveren certificaat. De horeca van deze locaties van het Sportbedrijf Rotterdam voldoen aan de richtlijnen voor gezondere horeca van het Voedingscentrum.

Het gezonder maken van de sportomgeving voor jongeren is een prioriteit en Team:Fit helpt hierbij en begeleidt het traject. Als je bij de basis start dan motiveert dat de jeugd om gezonder te gaan eten, drinken en snacken.

gezondeten

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl