Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Op weg naar een duurzaam en zwemveilig Nederland

De uitkomsten van het project ‘Op weg naar een duurzaam zwemveilig Nederland in 2020’ is door het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ ministerie van VWS verstuurd en naar de Tweede Kamer.

Dit project is in de periode 2016-2017 uitgevoerd binnen het kader van NL Zwemveilig.

Het project is gericht op het verzamelen van cijfers en kennis over zwemonderwijs, zwemvaardigheid en zwemveiligheid in Nederland.

NL Zwemveilig wordt gecoördineerd door het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ en ondersteund door het ministerie van VWS.

De onderzoeken van NL Zwemveiligheid hebben concreet geleid tot een Nationale Norm Zwemveiligheid die op 1 januari 2018 van kracht wordt.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.