Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Op de bres voor behoud van zwembad in Hallum (Update)

In zeer korte tijd hebben meer dan 2000 mensen een digitale petitie getekend voor het behoud van het openlucht zwembad in Hallum.

Het openluchtzwembad De Sawn Stjerren is toe aan groot onderhoud om komend seizoen weer open te kunnen. De gemeenteraad van Ferwerderadiel gaat zich binnenkort buigen over de toekomst van het zwembad. De actiegroep biedt dan de handtekeningen aan om zo te voorkomen openluchtzwembad eventueel zou sluiten.

Update:
De gemeente Ferwerderadiel heeft besloten dat het openluchtzwembad De Sawn Stjerren de komende 10 jaar open blijft. Dit betekent ook dat er nu een basis ligt voor de verdere uitwerking van de plannen voor het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.