Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Ooghduyne binnen een half jaar een nieuw zwembad

Na de alles verwoestende brand van december vorig jaar is slechts een aantal maanden tijd een nieuw subtropisch zwembad met glijbaan, restaurant met terras, indoor speelplaats en bowlingbanen gerealiseerd bij Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp.

Een knap staaltje van doortastend te werk gaan om het in zo’n korte tijd weer op te bouwen. Het centrumgebouw bestaat uit, fietsverhuur, een VVV- balie, restaurant, Fun & Entertainment, bowlingbanen, indoor speelplaats, een subtropisch zwembad met glijbaan en wellness, kantoren en opslag.

Ook de installaties voor energieopwekking, zwembadtechniek en luchtbehandeling, die voorheen in afzonderlijke ruimtes stonden, hebben een plek gekregen in het nieuwe gebouw.

De nieuwbouw is in samenwerking met Leeuwenkamp Architecten uit Alkmaar uitgevoerd. Duurzaam, energiezuinig en veilig waren de uitgangspunten voor het nieuwe gebouw.
ooghduyne3

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl