Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Onzekerheid troef over toekomst zwembaden Delft

In Delft is er een discussie ontstaan over het 80-jarige Sportfondsenbad. Het management van het bad wil een nieuw zwembad, maar de gemeente heeft geen geld, vanwege de slechte financiële situatie. Het andere zwembad van Delft, Kerkpolder casino online wordt waarschijnlijk geprivatiseerd en heeft het moeilijk sinds de subsidiekraan is dichtgedraaid. De gemeente wil het zwembad het liefst verkopen. Sportfondsen Delft heeft als enige een bod gedaan het bad over te nemen. Al met al heerst er onzekerheid over de toekomst van de zwembaden in Delft.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.