Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Onvoldoende frisse lucht oorzaak van het ongeval?

Verstopte luchttoevoerkanalen zouden de oorzaak zijn geweest van het onwel worden van leerlingen van het ROC college in zwembad De Lieberg in Hilversum.

Althans, dat is de conclusie van een onafhankelijk technisch adviesbureau, slechte luchtkwaliteit zou de oorzaak zijn. Een tekort aan frisse buitenlucht omdat de luchttoevoerkanalen verstopt zaten.

De leerlingen deden op het moment van het ongeval een intensieve coopertest. Exploitant Optisport is het niet eens met de bevindingen van het bureau en gaan in overleg voor een second opinion.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.