Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Onrust in Delft over voorgenomen overname

De gemeente Delft heeft de intentie om zwembad Kerkpolder onder te brengen bij Sportfondsen Delft BV. Sportfondsen exploiteert ook de andere twee zwembaden Sportfondsenbad Delft en Zwem- en squashcentrum Delft.

Vanwege de slechte financiële situatie van de gemeente is men genoodzaakt om Kerkpolder nu ook af te stoten. De medewerkers van het zwembad zijn ongerust over hun arbeidsvoorwaarden.

Als het zwembad overgaat naar Sportfondsen dan is men bevreesd dat er een andere cao voor hun gaat gelden. En dat zou kunnen betekenen dat ze voor minder loon moeten gaan werken.

Net als veel gemeenten tegenwoordig ziet Delft het exploiteren van zwembaden niet meer als kerntaak.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.