Welkom

splash3

Nieuws

Onoverzichtelijke situatie in Flevoland

De gemeenteraad van Dronten heeft besloten dat er een nieuw overdekt zwembad komt in plaats van het verouderde overdekte zwembad Overboord. Daarnaast is de gemeente ook eigenaar van de openluchtzwembaden De Alk in Biddinghuizen en zwembad De Abelen in Swifterbant.

De gemeente wil dat de inwoners van Biddinghuizen en Swifterbant een bijdrage moeten leveren aan het open houden van de zwembaden. Tegelijkertijd hebben alle politieke partijen gesteld dat de zwembaden sowieso open blijven, met of zonder burgerparticipatie.

In beide gemeenten zijn er dorpsverenigingen actief die het belang vertegenwoordigen van de zwembaden en zelfs bereid zijn om de zwembaden te gaan exploiteren. Bijzonder aan het hele verhaal is dat de zwembaden op dit moment worden geexploiteerd door Optisport.

Om het nog onoverzichtelijker te maken laat de dorpsvereniging van Biddinghuizen een onderzoek uitvoeren naar het voortbestaan van het zwembad. Vreemd in deze is dat Optisport hierin niet wordt betrokken terwijl deze organisatie alle drie de zwembaden in Flevoland exploiteert.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl