Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Ongeval met Turbotol Tongelreep

Bij zwembad De Tongelreep is een 10-jarige jongen uit België succesvol gereanimeerd en vervolgens met een traumahelikopter naar het ziekenhuis overgebracht. De jongen kwam niet meer boven water na een rit in de Turbotol. Hij maakte deel uit van een groep kinderen die een dagje uit waren in De Tongelreep.

Gelukkig gaat het naar omstandigheden weer goed met onfortuinlijke jongen. Naar nu blijkt heeft de jongen geen zwemdiploma. Meestal worden groepen van te voren gecontroleerd bij De Tongelreep op zwemdiploma’s. In dit geval is het dus niet gebeurd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.