Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Ongelukken Tikibad, incident of toch

Duinrell in Wassenaar heeft spectaculaire waterattracties, dat is algemeen bekend. Alleen zorgen deze attracties ook af en toe voor ongelukken. Nu was er een ongeluk met de Super Slide-glijbaan, waarbij een jongen bewusteloos uit de glijbaan werd gehaald. Is het een incident of toch, veel ongelukken komen niet in de publiciteit. Volgens Duinrell zijn alle attracties in het park helemaal veilig, mits de veiligheidsinstructies, die in meerdere talen vermeld staan bij iedere attractie, worden opgevolgd. Het is niet de eerste keer dat het Tikibad in het nieuws komt na een ongeval. Eerder was er kritiek op de X-stream-glijbaan waar al negen ongelukken en bijna-ongelukken plaatsvonden vanaf de opening. Oordeel zelf na het zien van onderstaande video.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.