Welkom

splash3

Nieuws

Ongeloof onder inwoners over sluiting De Wisselslag

Met ontzetting hebben de inwoners van Venlo kennis genomen van het voornemen van de gemeente om zwembad De Wisselslag in Blerick te gaan sluiten in 2020.

De gemeente verkeert al jaren financieel in zwaar weer en kan de miljoenen niet op tafel brengen om het (technisch) verouderde zwembad te renoveren. Uit de begroting blijkt dat dat vooral de vrijetijdsbesteding en cultuur het moeten ontgelden in Venlo.

Zwemliefhebbers en de plaatselijke SP hebben vol ongeloof gereageerd op het nieuws. Reden genoeg om handtekeningen te gaan inzamelen en aan te tonen dat er voldoende draagvlak is onder de bevolking voor een zwembad.

Al in 2010 heeft de gemeente een onderzoek laten uitvoeren naar de toekomst van het zwembad. Daar is verder niets mee gedaan, lees hier het rapport.

Sinds augustus 2015 is het buitenbad van De Wisselslag in Blerick al afgestoten en overgenomen door de Stichting Buitenbad Groot Venlo en draait sindsdien met vrijwilligers.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl