Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Onderzoeken om te onderzoeken

Drie onderzoekbureau’s buigen zich over hoe het nu verder moet met zwembad De IJsselslag in Zutphen.

Een eerste rapport gaat over hoe is allemaal bestuurlijk zo heeft kunnen lopen zoals het is gegaan met alle ellende die naar voren is gekomen, lees gerelateerde berichten.

Een ander bureau is weer bezig met een onderzoek naar beheervormen van sportvoorzieningen in Zutphen om deze in één organisatie onder te brengen, waaronder De IJsselslag.

En dan hebben we nog een derde bureau dat heeft onderzocht of het financieel haalbaar is om het zwembad om te bouwen naar een recreatiebad.

Met andere woorden, de gemeente Zutphen is lekker bezig. Af en toe vraag je wel eens af of een gemeente nog iets zelf kan onderzoeken?

Waarschijnlijk kom het betrouwbaarbaarder over als een extern bureau het uitvoert en men zich zo kan indekken? Maar het blijft een bijzonder fenomeen.

De politiek in Zutphen mag nu met al deze vergaarde informatie aan de slag om een standpunt in te nemen en gaan beslissen hoe het nu verder moet.

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan dus zullen deze onderzoeken bijdragen aan het stemgedrag van de kiezer en zullen bepaalde personen afgerekend worden op de fouten die zijn gemaakt.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.