Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Onderzoek zwembaden Nijmegen ter discussie

Heino Jacobs, directeur van de Sportfondsen Nijmegen, is verbolgen over het kritische onderzoek van de Grontmij naar de exploitatie van de vier Nijmeegse zwembaden. Jacobs vindt het rapport volstrekt onder de maat en heeft besloten om een eigen bijeenkomst te beleggen om toelichting te geven. De Grontmij concludeerde dat Sportfondsen, dat jaarlijks 2,5 miljoen subsidie van de gemeente krijgen, veel zaken niet op orde heeft. Sportfondsen zou ondermaats presteren, geen goed zicht hebben op de (personeels) kosten en onderhoudsacties en nauwelijks marktgericht opereren. In een reactie stelt Sportfondsen zich niet te herkennen in deze conclusie. Wordt vervolgd.

Heino Jacobs en Erica Terpstra tijdens een bijeenkomst voor het nieuwe Erica Terpstrabad Nijmegen-Oost.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.