Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Onderzoek uitbesteden van sportaccommodaties start

De gemeente Nijkerk heeft plannen om alle sportaccommodaties binnen de gemeente grenzen af te stoten en niet meer zelf te exploiteren.

De gemeente Nijkerk heeft 11 binnensportaccommodaties en 23 buitensportaccommodaties in beheer.

De rekenkamercommissie gaat nu onderzoeken hoe het eigendom, beheer en de exploitatie van sportaccommodaties is georganiseerd.

Twee jaar geleden bepaalde de gemeenteraad dat zwembad De Slag in Hoevelaken en Bad Bloemendaal in Nijkerk gaan sluiten en er één centraal zwembad voor terugkomt.

Inwoners van Hoevelaken kwamen in opstand en er werd de actiecomité Red de Slag opgericht. De rekenkamercommissie gaat ook onderzoeken of de gemeenteraad bij deze besluitvorming wel over de juiste informatie beschikte.

Op basis van het onderzoek zal de rekenkamercommissie bijdrage leveren aan  de besluitvorming over toekomstige uitbestedingen van sportaccommodaties.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.