Welkom

splash3

Nieuws

Onderzoek prijs tickets zwembaden niet representatief

Als je een onderzoek doet moet je het goed doen. RTL Nieuws heeft de prijzen van tickets bij zwembaden onderzocht op basis van een gezin met twee kinderen en op een zondag.

Conclusie is dat de prijzen volgens het onderzoek relatief hoog zijn ten opzichte van ons omringende landen. Bij het onderzoek kun je direct al vraagtekens plaatsen.

Volgens het onderzoek betaal je in een gemiddeld zwembad in Nederland 20,70 euro voor een gezin met twee kinderen. In België is dat 19,60 euro en in Duitsland zelfs maar 16 euro.

Als je klikt op de kaart met zwembaden dan merk je meteen al dat het appels met peren vergelijken is, het ene zwembad is het andere niet.

Je kunt een zwembad van een gemeente of een stichting niet vergelijken met een zwembad van een commerciële exploitant. Het aanbod is ook heel verschillend, hoe meer ‘toeters en bellen’ hoe meer je moet betalen.

Dus kunnen we dit onderzoek afdoen als niet representatief.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl