Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Onderzoek privatisering zwembad De Blinkerd

De gemeente Ten Boer gaat in gesprek met alle betrokkenen of openluchtzwembad De Blinkerd kan worden geprivatiseerd. Aanleiding hiervoor is een noodzakelijke bezuiniging van 100.000 euro met ingang van 2017 die door de gemeenteraad is vastgesteld.

Om deze bezuiniging te kunnen realiseren, moeten er ingrijpende maatregelen worden genomen. Eén van de grootste kostenposten van het zwembad zijn de personeelslasten.

Mogelijk wordt er een nieuwe stichting ‘De Blinkerd’ opgericht. Het voordeel van een stichting is, dat deze een beroep kan doen op fondsen (subsidies).

De verwachting is dat de raad in het najaar een definitief besluit neemt over het bedrijfsplan voor het zwembad dat door een projectgroep wordt voorbereid.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.