Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Onderzoek naleving vervanging van rvs materiaal openbaar

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koningszaken, waar het ministerie van Wonen nu ook onder valt, heeft medegedeeld dat tussen nu en een paar dagen het onderzoek openbaar wordt inzake de naleving voor het vervangen van ondeugdelijk rvs materiaal bij de zwembaden.

Alle roestvast stalen (rvs) bouten en moeren in de omgeving van de zwembadbassins moesten uiterlijk voor 1 januari 207 zijn vervangen door resistente bevestigingsmaterialen.

Het onderzoek moet aantonen dat de zwembaden hier aan hebben voldaan. Dat nog niet alle zwembaden zover zijn blijkt bij zwembad De Hoevert in Didam. De gemeente Montferland, eigenaar van het complex, moet nog alle onderdelen vervangen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.