Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Onderzoek naar toekomst openluchtzwembaden

Docenten en studenten van NHTV Breda hebben in opdracht van CELTH (Centre of Expertise Leisure, Tourism & Hospitality) onderzoek gedaan naar openluchtzwembaden. Het resultaat is een verkenning naar levensvatbare businessmodellen die de basis vormen voor een praktische wegwijzer voor zwembaden.

Onzekerheid speelt bij exploitanten van openluchtzwembaden een grote rol om te investeren in nieuwe concepten. Daarnaast worden de openluchtzwembaden steeds meer gekort op de subsidies van de gemeenten. Het duidelijk uitspreken van een ambitie is volgens NHTV de sleutel naar een betere toekomst.

Om de concurrentie aan te kunnen gaan met het aanbod aan vrijetijdsactiviteiten, dienen openluchtzwembaden een waarde propositie te ontwikkelen die verder gaat dan het aanbieden van een plek om te zwemmen en te zonnen.

NHTV schat in dat samenwerking met de overheid een belangrijke rol is en blijft, zowel in de transitie naar een nieuwe situatie als in de lopende exploitatie daarna. Ook de lokale bevolking en het lokale bedrijfsleven zijn cruciale partners om de toekomst van een openluchtzwembad of de locatie ervan te behouden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.