Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Onderzoek naar bijna-verdrinking

Het Marnixbad in Amsterdam heeft een onderzoek ingesteld naar de bijna-verdrinking van een 4-jarig meisje in het zwembad. Het meisje was samen met haar moeder en een andere volwassene aan het zwemmen. Door onbekende oorzaak is ze tijdens het recreatieve zwemmen op de bodem van het zwembad terechtgekomen. Het meisje werd door een andere bezoeker op de bodem opgemerkt en samen met de badmeester gereanimeerd. Kort hierna kon het meisje weer zelfstandig ademen en is ze naar het ziekenhuis gebracht. Naar omstandigheden gaat het inmiddels goed met het meisje.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.