Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Onderzoek naar behoud zwembad De Melanen

Er komt een nieuw onderzoek naar het verbeteren van de exploitatie van zwembad De Melanen in Halsteren. De gemeente gaat voor het openhouden van zwembad De Melanen als onderdeel van de verdere ontwikkeling van recreatiegebied de Groote Melanen.

Het onderzoek gaat onder meer ook in op de onderhoud van het zwembad en toekomstige investeringen. Ook de inzet van vrijwilligers wordt meegenomen in het onderzoek. Het college van B & W wil daarnaast ook het aanbod van zwembad De Melanen en zwembad De Schelp in Bergen op Zoom opwaarderen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.