Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Onderzoek moet duidelijkheid verschaffen

Als het over gemeentelijke zwembaden gaat wordt er wat af gediscussieerd en onderzocht. De gemeenten Overbetuwe en de aangrenzende gemeente Neder-Betuwe gaan samen met exploitant De Drie Essen onderzoeken of zwembad De Leygraaf in Zetten open kan blijven.

De gemeente Overbetuwe heeft inmiddels gekozen voor nieuwbouw van zwem- en sportcomplex De Helster in Elst, kosten 22 miljoen euro. Alleen is over de hoogte van het bedrag voor nieuwbouw nu een discussie losgebarsten binnen de gemeenteraad.

De gemeente Overbetuwe heeft te maken met een verouderd zwembad De Leygraaf in Zetten  en wil onderzoeken of het zwembad  na 2023 kan blijven voortbestaan. Dan loopt namelijk het contract af met de huidige exploitant De Drie Essen.

Voor de zomer van 2020 moet er duidelijkheid zijn om een definitief voorstel aan de gemeenteraad voor te leggen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.