Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Onderwaterhockey op topniveau

Eén van de meest bijzondere en meest bizarre onderwater sporten is onderwaterhockey. De Nederlandse Onderwatersport Bond organiseert komend weekend het Dutch Open Underwaterhockeytournament in Dordrecht. Europese Club topteams komen spelen in de Sportboulevard. Hoewel de sport op de bodem van het zwembad wordt gespeeld, kunnen toeschouwers de wedstrijden goed volgen. Naast zicht vanaf de tribune worden de wedstrijden via onderwater camera’s direct op het grote scorebord vertoond. Voor meer informatie over onderwaterhockey klik hier.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.