Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Onderwater plezier met scooters

Als zwembad moet je constant bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe ideeen om de jeugd te blijven trekken. Er zijn al veel ‘nieuwe’ activiteiten ontwikkeld die inmiddels heel succesvol zijn, zoals: discozwemmen, dive inn bioscoop, watervoetbal om er een paar te noemen.

Zwembad De Kuil in Bodegraven heeft een nieuwe en uitdagende activiteit voor de jeugd geïntroduceerd. Het zwembad heeft een aantal onderwaterscooters gehuurd en dat blijkt een groot succes te zijn geworden.

De scooters hebben geen hoge snelheid, zijn veilig en de funfactor voor jeugd is groot. Via een uitgezet parcours kunnen de kinderen allerlei capriolen uithalen. Deelnemers kunnen met de scooters door hoepels en in het diepe water ermee over de kop.

Deze nieuwe activiteit zou wel eens een rage kunnen worden, de onderwaterscooters zijn er in verschillende uitvoeringen van groot tot klein.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.