Welkom

splash3

Nieuws

Ondernemers in verweer tegen besluit gemeente

Er loopt een onderzoek bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM) over vermeende ‘staatsteun’ voor het nieuwe sportcentrum De Veldschuur in Malden. De Veldschuur wordt namelijk uiterlijk in 2020 vervangen door een nieuw complex.

Laco gaat het nieuwe sportcomplex exploiteren zonder bijdrage van de gemeente. Voor de exploitatie  is een overeenkomst afgesloten voor maar liefst 40 jaar. Zeven ondernemers uit de sport- en fitness branche in de omgeving van Malden komen daar tegen in verweer en voeren actie tegen wat zij zien als oneerlijke concurrentie.

De overeenkomst met Laco is in 2016 al ondertekend en het is beetje vreemd dat de ondernemers nu in verweer komen tegen het besluit. De gemeente Heumen blijft wel eigenaar van het nieuwe complex en het wordt een duurzaam en energiezuinige accommodatie. De Veldschuur is ruim veertig jaar oud en voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl