Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Onderhoudsweken overdekte zwembaden van start

De zomermaanden staan traditioneel in het teken van onderhoud bij de overdekte zwembaden. Als een zwembad naast een overdekt zwembad ook een buiten accommodatie heeft, is dit het moment om het groot onderhoud uit te voeren. Drukke tijden ook voor de installateurs.

Beweegbare bodems krijgen hun jaarlijkse onderhoud, noodverlichtingen worden gecheckt, technische installaties worden nagezien en tal van kleinere klussen worden uitgevoerd. Dit is nog maar een greep uit alle onderhoudsklussen die ervoor zorgen dat de zwembaden voor de start na het naseizoen weer up to date zijn.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.