Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

OM wilde verantwoordelijkheid duidelijk krijgen

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft besloten om niet in hoger beroep tegen de vrijspraak van de twee leerkrachten in de zaak van het verdronken meisje  in Rhenen en ook niet tegen de hoogte van de straf van de zwemleraren.

Het OM heeft bekendgemaakt dat het met de vervolging van de vijf personen duidelijk wilde krijgen waar de verantwoordelijkheden voor toezicht tijdens het schoolzwemmen liggen. Net als de rechter is het OM van mening dat de school actiever had moeten communiceren over het schoolzwemmen.

De advocaten bereiden nu het hoger beroep voor van de zwemleraren en richten zich op de school van het meisje en hopen met meer bewijs te komen om de onschuld van de zwemleraren te kunnen bewijzen.

Voor het bewijs richten de advocaten zich op het tijdsbestek na het schoolzwemmen en het moment dat het meisje op eigen initiatief na of rond het douchen weer terug is gegaan naar het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.