Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nunspeet zet aannemer voor start bouw aan de kant

Iets wat je maar weinig meemaakt in zwembadland. De gemeente Nunspeet heeft het vertrouwen opgezegd in de aannemer van het nog te bouwen sportcentrum De Wiltsangh.

Het nieuwe sportcentrum zou gebouwd worden door een bekend bouwtrio binnen de zwembadwereld, architect Slangen & Koenis, Vaessen Algemeen Bouwbedrijf en Hellebrekers Technieken.

De gemeente moest naar eigen zeggen teveel concessies doen ten aanzien van het definitieve ontwerp en daarom is aannemer Vaessen Algemeen Bouwbedrijf de wacht aangezegd.

Er is 19 miljoen euro uitgetrokken voor het nieuw sportcentrum, waarbij het gaat om een nieuw zwembad met een sport- en turnhal.

Het huidige sport- en recreatiecentrum De Brake is namelijk verouderd en moet worden vervangen.

De gemeente gaat nu op zoek naar een andere bouwer en dat veroorzaakt vertraging en extra kosten voor het miljoenenproject.

Er wordt nog een gesprek gevoerd met Vaessen Algemeen Bouwbedrijf gevoerd maar of dat nog zin heeft valt te betwijfelen.

Het vertrouwen in elkaar is al geschaad en zie dat maar eens recht te breien.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.