Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nu al einde oefening nieuw zwembad Hilversum?

Daar begint het nu wel op te lijken. Na een lange strijd te hebben gevoerd met de gemeente Hilversum mocht zwemschoolhouder De Winter zijn zwembad eindelijk gaan bouwen op industrieterrein Kerkelanden.

Nu dat hij daarmee is gestart doemen zich er nieuwe problemen op. De gemeente had namelijk toestemming gegeven met de eis dat een ondergelegen autobedrijf uitgekocht zou worden voor 1 januari 2019.

Alleen lukt het De Winter niet om het autobedrijf uit te kopen omdat de financiële middelen ontbreken. Hij vraagt daarom in een brief aan de gemeente Hilversum om uitstel.

De gemeente heeft al gereageerd en houdt De Winter aan de afspraken. Het zwembad is al in gebruik als zwemschool maar de bouw is ook nog niet afgerond. Ook daar ontbreekt het bij De Winter aan middelen.

Al met al begint het er nu wel op te lijken dat het einde oefening is met het zwembad van de enthousiaste Hilversummer.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.