Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

NPR 9200 jaagt branche alleen maar onnodig op kosten?

De NEN heeft een document ontwikkeld waar zowel de leveranciers, inspecteurs als (eind)gebruikers zich in hebben kunnen vinden: NPR 9200 ‘Metalen ophangconstructies en bevestigingsmiddelen in zwembaden’. Deze NPR wordt eind 2016 geëvalueerd.

Van de heer Heselmans van Corrodium kregen wij een reactie op de aankondiging van de NPR 9200 en hieronder kunt u de brief lezen die hij naar minister Blok heeft verzonden. Volgens de heer Heselmans heeft de NPR 9200 niets te maken met de veiligheid en jaagt het de branche alleen maar onnodig op kosten.

Wij als redactie van ZwemRekreatie vonden dat wij deze brief met u moeten delen, zonder er een oordeel over te vellen, de brief kunt u hieronder downloaden en lezen.

Brief_Minister_Blok_NPR_RVS_Zwembaden

Wilt u reageren, stuur een mail naar: info@zwemrekreatie.nl o.v.v. NPR 9200

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.