Welkom

splash3

Nieuws

Rijssen heeft een state of the art nieuw zwembad

Met een spectaculaire lichtshow is het nieuwe zwembad van Rijssen/Holten geopend.

De nieuwe Koerbelt bestaat uit een recreatie- en wedstrijdbad en een buitenzwembad.

Beide binnenbaden hebben een beweegbare bodem waardoor ze op meerdere manieren op hetzelfde moment gebruikt worden.

De waterglijbaan zit helemaal inpandig en is daardoor energiezuinig. Het buitenbad bestaat uit een 50-meter wedstrijdbad en een spraypark voor de peuters.

Het zwembad is gebouwd volgens de laatste duurzame eisen gebouwd en is daardoor klimaatneutraal.

Lees hieronder meer informatie over de verduurzaming van het nieuwe zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nozzles voor zwembaden

HVAC Nederland heeft haar assortiment uitgebreid met REPUS nozzlekanalen. Dit zijn luchtkanalen met een aantrekkelijk uiterlijk voorzien van nozzles die zorgen voor een gelijkmatige luchtverdeling. Deze nozzlekanalen zijn ideaal voor ruimtes met een hoge ventilatievoud. De luchtkanalen zijn voorzien van gepatenteerde uitblaas nozzles. Deze zorgen voor een gelijkmatige luchtverdeling doordat de nozzles afhankelijk zijn van de totale druk in het kanaal. Er kunnen grote hoeveelheden lucht worden ingeblazen zonder dat er tocht ontstaat. De kanalen kunnen eenvoudig geïnstalleerd worden in verschillende toepassingen. De nozzlekanalen worden onder andere veel toegepast in zwembaden. Repus nozzlekanalen hebben geen onderhoud nodig in tegenstelling tot luchtslangen en daarnaast zorgen zij voor een lager drukverlies en dus voor een energiebesparing. De uitblaasrichting van de nozzles kunnen na installatie altijd nog veranderd of afgesloten worden. Dit zorgt voor een prettig klimaat in de leefzone welke altijd ingesteld kan worden. De kanalen zijn onafhankelijk van het Coanda-effect en accepteren dus variabele luchtvolumes. De kanalen zijn leverbaar als rond, half rond of kwart rond en zijn leverbaar in RVS of in elke gewenste RAL-kleur. De nozzles zelf zijn PP plastic en beschikbaar in een diameter van 32 mm of 60mm. De kanalen worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal, connectiesokken, bochten en eindkappen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met HVAC Nederland.

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl