Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Noorderparkbad genomineerd voor Beste Gebouw van het Jaar

Onder leiding van juryvoorzitter Hanneke Groenteman zijn er 8 gebouwen genomineerd die meedingen voor de titel Beste Gebouw van het Jaar 2016. Vorig jaar won Rotterdam Centraal deze prestigieuze prijs. Dit jaar zijn gebouwen genomineerd die stuk voor stuk bijzonder zijn en heel divers in gebruik. De prijs voor het beste gebouw wordt op 19 mei bekendgemaakt. Het Noorderparkbad in Amsterdam is één van de genomineerden. Naast de juryprijs wordt er ook een publieksprijs uitgereikt.

Organisator van  Beste Gebouw van het Jaar 2016 is brancheorganisatie voor architectenbureaus BNA. Als brancheorganisatie voor architectenbureaus heeft de BNA de ambitie te benadrukken dat goede architectuur meer is dan alleen een mooi gebouw, het gaat om het beste gebouw. Het draait om excellentie in brede zin. Naast de architectonische kwaliteit, wordt er juist ook gekeken naar hoe een gebouw gebruikt wordt en wat de beleving is.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Renovatie Zwembad De Smelen Geldrop

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl