Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nog steeds onduidelijkheid in Den Helder

De gemeente Den Helder heeft opdracht gegeven om de gebreken, die al een paar jaar na de opening van het zwembad aan het licht kwamen, te gaan herstellen.

Wie het gaat betalen zal nog een hele klus worden. De gemeente heeft wel de aannemer binnen de wettelijke 5 jaar na de opening in 2013 aansprakelijk gesteld.

De werkzaamheden zijn nodig bij de vier baden en hebben te maken met scheuren in het betonwerk en scheuren in tegels en vloeren.

Het voor 24 miljoen euro gebouwde zwembad is in 2013 opgeleverd en de constructiefouten kwamen in 2015 voor het eerst aan het licht.

Er is nog steeds gesteggel over wie nu eigenlijk verantwoordelijk is voor de gemaakte fouten en dus ook over wie het moet betalen.

Aquacentrum Den Helder gaat vanaf half december twee weken dicht om het herstelwerk uit te voeren aan de baden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.