Welkom

splash3

Nieuws

Nog meer problemen 2521 Gewoon Zwemmen zwembad

Het blijkt nog erger gesteld te zijn met het 2521 Gewoon Zwemmen zwembad van Alblasserdam. Uit een recent technisch tussenrapport blijkt dat niet alleen rvs-onderdelen zijn gaan roesten, maar er blijkt ook sprake te zijn van scheurvorming in het beton.

In het constructieve gedeelte van het zwembad zijn op diverse plekken zijn grote scheuren ontstaan. In combinatie met het vochtige en chloorrijke milieu een negatief effect veroorzaakt op de constructieve sterkte van de eerste verdiepingsvloer.

Op 1 februari 2022 is zwembad Blokweer al vanwege de rvs problemen op last van de gemeente Alblasserdam gesloten. De Omgevingsdienst Zuid Holland heeft inmiddels aangegeven dat het zwembad zonder effectieve aanpassingen niet meer open mag voor publiek.

En nu komt ook de schuldvraag om de hoek kijken. Wie is er verantwoordelijk voor al deze problemen? En wie gaat wat oplossen en het belangrijkste, wie gaat het betalen?

Voor meer informatie, lees de gerelateerde artikelen hieronder of zoek op trefwoord Alblasserdam.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl