Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Nog een week extra voor veel openluchtzwembaden

Er gaan zeker bezoekersrecords vallen bij de openluchtzwembaden. De verlenging van het zwemseizoen van vorige week heeft zijn vruchten afgeworpen.

Het is zwembad Hattemat in Gramsbergen al gelukt om de 40.000-ste bezoeker van het seizoen te ontvangen. Sinds 2006 is het niet meer gelukt om zoveel zwemmers te verwelkomen.

Maar dat geldt voor heel veel zwembaden. Een groot aantal zwembaden verlengt nogmaals het seizoen met een week.

Het mooie nazomer weer zorgt ervoor dat de temperaturen tot medio volgende week hoog blijven en is de kans groot dat er meer records gaan vallen. En dat is een positief signaal voor de baden die het toch moeilijk hebben.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.