Welkom

splash3

Nieuws

NLdoet zet vrijwilligers in de spotlight

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om de handen uit de mouwen te steken.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale en maatschappelijke initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn.

Voor organisaties zoals zwembaden is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen. Een groot aantal baden wordt gerund door stichtingen en vrijwiliggers en kunnen ieder jaar veel hulp gebruiken.

Meldt de klussen aan op de website van NLDoet en lokaal in de media en wie weet wat het oplevert aan nieuwe vrijwilligers. NLdoet is een campagne van het Oranje Fonds.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl